KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 4.1g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Lanttu 4.1g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kukkakaali 4.1g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4.1g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.7g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g4.8g5.3kcal0.9g0.1g0.2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g2g5.1kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g39kcal3g2.6g1.8g0.6g
Valittu annoskoko29g20kcal1.5g1.3g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g10kcal0.8g0.7g0.5g0.2g
Arvot/100g100g68kcal5.2g4.5g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275146