Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g49g63kcal2.1g2.5g4.9g0g
Auringonkukansiemen 42g248kcal9.6g5.3g20.6g2.5g
Seesaminsiemen, kuorineen 25g169kcal6.7g1.7g14.5g3.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale21g13kcal2.1g1g0.1g15.2g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g25g121kcal6.1g8.3g7.2g7.1g
Fiber husk (1rkl=10g)4.2g0.4kcal0.1g0g0g3.5g
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g8.3g31kcal1.5g3.7g1.9g0.9g
Leivinjauhe 4.2g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki55g31kcal4.7g2.8g0.1g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g1496kcal77.6g54g108g64.6g
Valittu annoskoko280g748kcal38.8g27g54g32.3g
Annoskoko puolitettuna140g374kcal19.4g13.5g27g16.2g
Arvot/100g100g267kcal13.9g9.6g19.3g11.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339415