Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 80g580kcal1g0.3g65g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 110g153kcal13.7g0.3g10.8g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g80g383kcal5.6g41.6g21.6g0g
Hermesetas-jauhe4g12kcal0g2.2g0g1.6g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen6g22kcal3g2.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g2298kcal46.6g93.2g195g4.8g
Valittu annoskoko280g1149kcal23.3g46.6g97.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna140g575kcal11.7g23.3g48.8g1.2g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.6g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038