Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 10g7.5kcal1.3g0.1g0g0.7g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 4.8g43kcal0g0g4.8g0g
Kaurahiutale 16g60kcal2.3g9.1g1.2g1.6g
Pellavansiemenrouhe,Risetti13g64kcal3.2g4.3g3.7g3.6g
Mantelilastu (A la meira)10g60kcal2.4g0.7g5.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 104g357kcal10.6g72.9g1.2g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g1183kcal39.6g174.2g32.6g19g
Valittu annoskoko280g592kcal19.8g87.1g16.3g9.5g
Annoskoko puolitettuna140g296kcal9.9g43.6g8.2g4.8g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291640