Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita104g334kcal10.4g67.9g2.1g13.6g
Vehnäjauho, sunnuntai68g238kcal8.1g48.2g1.4g2g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 12g103kcal0g0g11.7g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 84g25kcal2.4g3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g1463kcal42.4g253g30.6g31.2g
Valittu annoskoko280g731kcal21.2g126.5g15.3g15.6g
Annoskoko puolitettuna140g366kcal10.6g63.3g7.7g7.8g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.2g5.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365760