Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g40kcal3.5g0.1g2.8g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 18g62kcal2g12.3g0.2g0.7g
Grahamjauho 14g45kcal1.5g8.4g0.3g1.4g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g50g307kcal9.4g2.7g27.2g6.8g
Banaani, kuorittu 94g82kcal1g17.3g0.4g1.7g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g1g0g0g
Ruokasooda 1.3g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Voi 25g183kcal0.3g0.1g20.5g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g25g94kcal0g24.4g0g0g
Sokeri 21g87kcal0g21.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g1812kcal35.6g176.2g102.8g21.2g
Valittu annoskoko280g906kcal17.8g88.1g51.4g10.6g
Annoskoko puolitettuna140g453kcal8.9g44.1g25.7g5.3g
Arvot/100g100g324kcal6.4g31.5g18.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387844