Banana Bread

HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 53g181kcal5.4g36.9g0.6g1.8g
Tattarijauho, Myllynparas22g75kcal2.9g14.8g0.4g1.2g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 36g11kcal1g1.3g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g88g74kcal1g16.1g0.4g1.6g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 35g246kcal0.1g0g27.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 26g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 15g6.5kcal1.5g0.1g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g1.3g3.5kcal0g1g0g0.7g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas -neste2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g1259kcal29.6g140.6g63g10.6g
Valittu annoskoko280g629kcal14.8g70.3g31.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna140g315kcal7.4g35.2g15.8g2.7g
Arvot/100g100g225kcal5.3g25.1g11.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321419