Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 90g308kcal9.2g62.9g1.1g3.1g
Sokeri 1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Leivinjauhe 3.9g6.9kcal0.2g1.5g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 119g32kcal3.9g3.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 47g60kcal5.2g0.1g4.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g160kcal0g0g17.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g1145kcal37g139.6g46.4g6.2g
Valittu annoskoko280g573kcal18.5g69.8g23.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna140g286kcal9.3g34.9g11.6g1.6g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589