Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow44g123kcal7.8g27.8g0.4g4.4g
Hirvenjauheliha oma saalis35g39kcal7.7g0g1.1g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g26g34kcal2.9g0.4g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g393kcal36.8g56.4g7.8g8.8g
Valittu annoskoko280g197kcal18.4g28.2g3.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna140g98kcal9.2g14.1g2g2.2g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226