Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt208g96kcal6.6g10g3.1g0g
Mannasuurimo tumma 21g64kcal2.1g12.3g0.4g1.1g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g10g40kcal0g9.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai14g48kcal1.6g9.7g0.3g0.4g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.3g10kcal0.4g2g0.2g0.9g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g603kcal27.2g88g15g4.8g
Valittu annoskoko280g302kcal13.6g44g7.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna140g151kcal6.8g22g3.8g1.2g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888