Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 31g126kcal0g31g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.2g21kcal0g5.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)42g53kcal4.6g0.1g3.8g0g
Margariini, 60%, Rainbow10g57kcal0.1g0.1g6.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g21g69kcal2.5g13.8g0.5g1.7g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl21g18kcal0.3g0.9g1.5g0g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 125g48kcal0.2g10.2g0.1g1.9g
Fariinisokeri3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g952kcal19.8g158.4g24.8g8.6g
Valittu annoskoko280g476kcal9.9g79.2g12.4g4.3g
Annoskoko puolitettuna140g238kcal5g39.6g6.2g2.2g
Arvot/100g100g170kcal3.5g28.3g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173006