Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl34g45kcal4.4g0.2g2.9g0g
Sokeri 50g202kcal0g49.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 48g164kcal4.9g33.4g0.6g1.7g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Voi 22g159kcal0.3g0.1g17.8g0g
Maito, Kevyt37g17kcal1.2g1.8g0.5g0g
Mustikka metsä- 88g39kcal0.4g5.6g0.5g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g1258kcal22.6g183.2g44.6g9.2g
Valittu annoskoko280g629kcal11.3g91.6g22.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna140g315kcal5.7g45.8g11.2g2.3g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149