Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g38g332kcal0g0g37.5g0g
Kookosrasva 100 % 78g691kcal0.6g0g77.9g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton36g116kcal8.3g3.8g7.5g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g43g95kcal2g21.2g0.3g17.3g
Manteli 29g178kcal6.9g1.9g15.6g2.1g
Saksanpähkinä 10g69kcal1.5g0.3g6.6g1.6g
Hasselpähkinä 7.2g47kcal1g0.2g4.4g1.3g
Rusina 39g114kcal1.1g23.4g0.2g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g3281kcal42.8g101.6g300g52.2g
Valittu annoskoko280g1641kcal21.4g50.8g150g26.1g
Annoskoko puolitettuna140g820kcal10.7g25.4g75g13.1g
Arvot/100g100g586kcal7.6g18.1g53.6g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226201