Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Sokeri 29g118kcal0g29g0g0g
Fariinisokeri29g118kcal0g29g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g70g59kcal0.8g12.8g0.3g1.3g
Voi 15g106kcal0.2g0.1g11.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g249kcal7.4g50.9g0.9g2.5g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Suklaa tumma 29g150kcal1.1g15.5g9g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g1714kcal27.2g280.4g50.6g10.6g
Valittu annoskoko280g857kcal13.6g140.2g25.3g5.3g
Annoskoko puolitettuna140g429kcal6.8g70.1g12.7g2.7g
Arvot/100g100g306kcal4.9g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181