Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g96g80kcal1.1g17.5g0.4g1.7g
Canderel makeutusjauhe40g153kcal1.2g37.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 1.2g8.5kcal0g0g1g0g
Margariini, flora kevyt 40 20g75kcal0g1.1g8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g20g14kcal0.4g0.7g1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 78g267kcal7.9g54.4g0.9g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g1279kcal26.8g227.4g27g9g
Valittu annoskoko280g640kcal13.4g113.7g13.5g4.5g
Annoskoko puolitettuna140g320kcal6.7g56.9g6.8g2.3g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917