Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto94g281kcal20.6g0g22.5g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Paprika punainen 60g18kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Parsakaali pakaste Rainbow113g23kcal3.4g2.2g0g2.8g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g13g20kcal0.3g0.5g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g704kcal49.8g10.8g51.8g7.8g
Valittu annoskoko280g352kcal24.9g5.4g25.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna140g176kcal12.5g2.7g13g2g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306235