Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g80g256kcal17.6g46.4g0.8g9.6g
Sokeri 80g325kcal0g79.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g1161kcal35.2g252.6g1.6g19.2g
Valittu annoskoko280g581kcal17.6g126.3g0.8g9.6g
Annoskoko puolitettuna140g290kcal8.8g63.2g0.4g4.8g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326976