Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g157g180kcal9.4g7.8g12.5g0g
Hunaja 6.3g21kcal0g5.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 9g32kcal0g7.7g0g0.1g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 28g12kcal0.2g2.2g0.1g0.4g
Manteli 2.5g15kcal0.6g0.2g1.4g0.2g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl7.8g27kcal1.1g4.4g0.6g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g772kcal39.8g55.2g43.4g3g
Valittu annoskoko280g386kcal19.9g27.6g21.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna140g193kcal10g13.8g10.9g0.8g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.9g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902