Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g13g118kcal0g0g13.1g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl88g315kcal1.8g2.4g33.3g0g
Katkarapu 26g18kcal3.8g0g0.3g0g
Tilli mauste4.4g0.7kcal0.1g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 8.8g46kcal0g0g5.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g18g49kcal3.3g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g1369kcal42g5.4g131.6g0g
Valittu annoskoko280g685kcal21g2.7g65.8g0g
Annoskoko puolitettuna140g342kcal10.5g1.4g32.9g0g
Arvot/100g100g244kcal7.5g1g23.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357646