Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 132g79kcal13g4g0.5g0g
Sokeri 23g91kcal0g22.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai34g121kcal4.1g24.4g0.7g1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 87g125kcal10.9g0.3g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g851kcal56g107.6g20.4g2g
Valittu annoskoko280g426kcal28g53.8g10.2g1g
Annoskoko puolitettuna140g213kcal14g26.9g5.1g0.5g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104