Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima13g51kcal3.8g0g3.9g0g
Katkarapu 88g60kcal12.6g0g1g0g
Tomaattimurska 109g32kcal0.6g5.8g0.2g2.1g
Hunaja 1.4g4.7kcal0g1.1g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli 12g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g55g137kcal5.5g23.5g1.9g3.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g598kcal45.6g62.2g16.2g12.2g
Valittu annoskoko280g299kcal22.8g31.1g8.1g6.1g
Annoskoko puolitettuna140g150kcal11.4g15.6g4.1g3.1g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63471