Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g94g103kcal21.6g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Makaroni, pasta 31g102kcal3.2g20.8g0.3g1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g16g41kcal4.2g0g2.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%63g100kcal1.7g1.7g9.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 41g7.3kcal0.2g1g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g809kcal62.6g50g38.2g3.6g
Valittu annoskoko280g404kcal31.3g25g19.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna140g202kcal15.7g12.5g9.6g0.9g
Arvot/100g100g144kcal11.2g8.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76642