Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g88g245kcal16.6g0g19.3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g93g32kcal1.5g6.4g0.1g1.3g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g100g80kcal11g2.9g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g715kcal58.2g18.6g44.6g2.6g
Valittu annoskoko280g357kcal29.1g9.3g22.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna140g179kcal14.6g4.7g11.2g0.7g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573