Pirjon papupata

Keitä kuoritut ja paloitellut porkkanat ja basmatiriisi suolattomassa vedessä, valuta.

Ruskista jauheliha tilavassa teflonpannussa (rasvaa ei tarvita), sipuli kuorittuna ja paloiteltuna joukkoon.

Lisää kikherneet, tomaattimurska ja tomaattipyre sekä vesi.

Lisää riisit ja porkkanat.

Mausta taco-mausteseoksella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g94kcal10.7g0g5.6g0g
Basmatiriisi, Uncle Bens 2dl keitettyä = n.70g28g97kcal2.5g21.4g0.2g0.4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g23g7.9kcal0.4g1.6g0g0.3g
Tomaattipyree, Pirkka7g5.8kcal0.2g1.3g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Porkkana, keitetty, suolaton 63g21kcal0.4g3.6g0.1g1.6g
Kikherne säilötty 100g34g37kcal1.9g5.6g0.6g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g5.6g17kcal0.3g3.4g0.3g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g568kcal33.4g75.8g13.8g5.6g
Valittu annoskoko280g284kcal16.7g37.9g6.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna140g142kcal8.4g19g3.5g1.4g
Arvot/100g100g101kcal6g13.5g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257553