Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g12g6.5kcal0.7g0.4g0.2g11.8g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 56g36kcal1.7g2.7g2g0g
Oliiviöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)23g23kcal3.6g0.2g0.7g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)56g45kcal1.2g7.3g0.9g2.1g
Ketsuppi, Pirkka17g18kcal0.2g4.2g0g0.2g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)8.4g16kcal0g3.8g0.1g0.3g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g28g93kcal7.6g0g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g949kcal45.4g37.6g67.8g28.8g
Valittu annoskoko280g474kcal22.7g18.8g33.9g14.4g
Annoskoko puolitettuna140g237kcal11.4g9.4g17g7.2g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.7g12.1g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368458