Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 113g145kcal23.4g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g113g41kcal2g7.2g0.3g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g28g27kcal2.3g3.9g0.2g2.3g
Valkosipuli 2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g2.8g4.5kcal0.3g0.9g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g1.7g6kcal0.3g0.7g0.4g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Ruokasuola jodioitu 2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g486kcal57.6g27.8g15.8g5.8g
Valittu annoskoko280g243kcal28.8g13.9g7.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna140g122kcal14.4g7g4g1.5g
Arvot/100g100g87kcal10.3g5g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040