Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Sokeri21g86kcal0g21.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g18kcal1.6g0g1.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen19g6.2kcal0.6g0.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g98kcal2.9g19.9g0.3g1g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton15g48kcal3.5g1.6g3.1g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g63g325kcal2.8g33.1g20g6.9g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g50g280kcal3.3g28.5g17g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton50g80kcal4g2g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana561g2159kcal38g215.6g126.8g15.8g
Valittu annoskoko280g1080kcal19g107.8g63.4g7.9g
Annoskoko puolitettuna140g540kcal9.5g53.9g31.7g4g
Arvot/100g100g385kcal6.8g38.5g22.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202302