Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali30g7.2kcal0.4g1g0.1g0.6g
Selleri, annos 50g38g5.2kcal0.4g1.1g0g0g
Paprika, vihre7.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 75g22kcal0.4g4g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kasvisliemikuutio 2.5g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 112g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana561g96kcal3.6g14.8g1.6g4.8g
Valittu annoskoko281g48kcal1.8g7.4g0.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna140g24kcal0.9g3.7g0.4g1.2g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.6g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350639