Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 86g105kcal18.3g0g3.4g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g169g59kcal3g10.8g0.3g5.4g
Rypsiöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Osterikastike, Blue Dragon5.6g6.8kcal0.2g1.5g0g0g
Soijakastike 14g8.1kcal0.7g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana561g477kcal44.4g27.2g20.8g10.8g
Valittu annoskoko280g238kcal22.2g13.6g10.4g5.4g
Annoskoko puolitettuna140g119kcal11.1g6.8g5.2g2.7g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.9g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359