Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g78g47kcal1.2g10.2g0.1g0.7g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)63g100kcal11.9g0g5.6g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sinappi 2.3g3.1kcal0.1g0.3g0.1g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g47g16kcal0.1g3.3g0.1g0.8g
Hunaja 3.1g10kcal0g2.5g0g0g
Persilja16g1.9kcal0.2g0.2g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana561g370kcal27.4g34.2g12.6g5.8g
Valittu annoskoko281g185kcal13.7g17.1g6.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna140g93kcal6.9g8.6g3.2g1.5g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299129