Banaani-suklaapannukakut

Sekoita ensin kuivat aineet hyvin keskenään.

Lisää seokseen maito, sulatettu voi, öljy, kananmunat, suklaa paloja ja vanilja-aromi (tai vaniljasokeri).

Kaada taikinaa paistinpannulle ja lisää taikinan päälle banaanisiivuja, kun taikina on hieman paistunut, käännä ja paista pannukakku toiseltakin puolelta.

Tee muut pannukakut samoin.

Tarjoile valmiit banaanipannukakut, pecanpähkinärouheen, vaahterasiirapin ja tomusokerin kera.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Kisuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.5g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen88g29kcal2.9g4.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Voi 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8g72kcal0g0g8g0g
Taloussuklaa suklaalevy (Fazer), annos 6.25g7.5g39kcal0.3g4.4g2.3g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Banaani, kuorittu 63g54kcal0.7g11.4g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana562g1075kcal28g159.2g33.8g7.6g
Valittu annoskoko281g538kcal14g79.6g16.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna140g269kcal7g39.8g8.5g1.9g
Arvot/100g100g192kcal5g28.3g6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=394394