Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g38g251kcal0g0g30g0g
Kananmuna kuorineen punnittu34g43kcal3.7g0.1g3.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.5g9kcal0.1g2g0.1g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g90g76kcal1g16.5g0.4g1.6g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana562g1583kcal26.4g216.4g69.2g8.8g
Valittu annoskoko281g791kcal13.2g108.2g34.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna141g396kcal6.6g54.1g17.3g2.2g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406