Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1751g369kcal21g59.5g3.5g36.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 700g1593kcal133.1g0g119g0g
Voi 16g119kcal0.2g0.1g13.3g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)29g29kcal2.2g5g0.1g0.6g
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g4221kcal313g129.2g271.8g74.8g
Valittu annoskoko2800g2111kcal156.5g64.6g135.9g37.4g
Annoskoko puolitettuna1400g1055kcal78.3g32.3g68g18.7g
Arvot/100g100g75kcal5.6g2.3g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243858