Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g840g1436kcal85.7g22.7g111.7g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g1400g490kcal37.8g65.8g7g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)560g924kcal16.8g22.4g84g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g5701kcal280.6g221.8g405.4g0g
Valittu annoskoko2800g2850kcal140.3g110.9g202.7g0g
Annoskoko puolitettuna1400g1425kcal70.2g55.5g101.4g0g
Arvot/100g100g102kcal5g4g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100206