Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)701g1262kcal133.2g0.7g77.1g0g
Purjosipuli 631g144kcal11.4g15.1g1.3g13.3g
Sitruunamehu, laimentamaton94g20kcal0.3g1.5g0g0.1g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g1169g701kcal11.7g52.6g46.7g7g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g9g16kcal0.7g3g0.1g0g
Oliiviöljy 126g1116kcal0g0g126.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g6640kcal323.4g164g503.4g43.2g
Valittu annoskoko2800g3320kcal161.7g82g251.7g21.6g
Annoskoko puolitettuna1400g1660kcal80.9g41g125.9g10.8g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104191