Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1750g980kcal148.8g87.5g3.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)700g882kcal77g2.1g63g0g
Vehnäjauho puolikarkea 210g721kcal21.4g147g2.5g7.4g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 84g341kcal0g83.9g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 35g309kcal0g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g6466kcal494.4g641g208g14.8g
Valittu annoskoko2800g3233kcal247.2g320.5g104g7.4g
Annoskoko puolitettuna1400g1616kcal123.6g160.3g52g3.7g
Arvot/100g100g116kcal8.8g11.4g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108747