Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 525g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 88g65kcal11.5g1g0.4g6g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)700g966kcal52.5g37.1g70g0g
Ruisjauho Pirkka1400g4270kcal135.8g854g28g210g
Kananmuna kuoreton 88g125kcal10.9g0.3g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g10852kcal421.4g1784.8g214.8g432g
Valittu annoskoko2800g5426kcal210.7g892.4g107.4g216g
Annoskoko puolitettuna1400g2713kcal105.4g446.2g53.7g108g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.8g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109432