Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 559g1221kcal102.2g0g91.1g0g
Kieli naudan 559g1120kcal93.3g0g83.8g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Suola, annos 3g34g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 28g78kcal3g10.7g0.9g7.4g
Peruna, vanha, kuorittu 1397g1064kcal26.3g216.6g2.8g14g
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g7041kcal453.2g468g357.8g47.6g
Valittu annoskoko2800g3521kcal226.6g234g178.9g23.8g
Annoskoko puolitettuna1400g1760kcal113.3g117g89.5g11.9g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641