Kauraruudut (elovena)

Sekoita kädenlämpöiseen veteen kuivat aineet ja sulatettu margariini.

Kaada taikina syvään uunipeltiin leivinpaperin päälle ja taputtele tasaiseksi.

Anna kohota liinan alla.

Voit koristella sämpylät voitelemassa taikinan pintaan kananmunaa ja ripottelemalla kaurahiutaleita päälle.

Leikkaa taikinalevy neliöiksi
Paista 225 asteessa 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Piipiipaapa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g27g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale 398g1488kcal57.6g226.6g29g39.8g
Vehnäjauho puolikarkea 969g3325kcal98.7g678.3g11.6g33.9g
Sokeri 30g121kcal0g29.8g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1242g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini (Eldorado)124g894kcal1.2g1.2g99.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g11655kcal315g1871.8g280g147.4g
Valittu annoskoko2800g5828kcal157.5g935.9g140g73.7g
Annoskoko puolitettuna1400g2914kcal78.8g468g70g36.9g
Arvot/100g100g208kcal5.6g33.4g5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126623