Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti703g1967kcal23.9g39.3g189.7g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g141g225kcal11.2g5.6g18.3g0g
Paprika punainen 657g192kcal6.2g29.6g2.6g12.5g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)246g74kcal2.5g14.8g0.5g2.5g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g1054g1370kcal115.9g15.8g94.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g7657kcal319.4g210.2g612g30g
Valittu annoskoko2800g3828kcal159.7g105.1g306g15g
Annoskoko puolitettuna1400g1914kcal79.9g52.6g153g7.5g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.8g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170310