Tzatsiki

Raasta tai paloittele keskikokoinen kurkku.

Valuta kurkusta ylim.

nesteet siivilän läpi.

Silppua/ murskaa valkosipuli (1-2 kynttä).

Sekoita ainekset keskenään, lisää ripaus suolaa ja mustapippuria.

Anna tekeytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 1996g218kcal11.2g28g2g14g
Jogurtti, bulgarian, rasvaa 3,9%, ei lisätty d-vitamiinia 749g479kcal22.5g25.5g29.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g1476kcal73.8g120g62.8g29.6g
Valittu annoskoko2800g738kcal36.9g60g31.4g14.8g
Annoskoko puolitettuna1400g369kcal18.5g30g15.7g7.4g
Arvot/100g100g26kcal1.3g2.1g1.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173499