Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g71g43kcal9.3g0.8g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen707g233kcal23.3g34.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 255g363kcal31.8g0.8g26.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki141g79kcal12g7.1g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1414g4852kcal144.1g989.9g17g49.5g
Voi, 1 tl, 5 g212g1549kcal2.1g2.1g169.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g14239kcal445.2g2070.6g426.8g99g
Valittu annoskoko2800g7119kcal222.6g1035.3g213.4g49.5g
Annoskoko puolitettuna1400g3560kcal111.3g517.7g106.7g24.8g
Arvot/100g100g254kcal8g37g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203741