Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 777g1108kcal97.1g2.3g79.6g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g941g612kcal112g39.5g2.8g0g
Soijajauho rasvainen 165g768kcal56.9g38.7g38.7g19.6g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 94g304kcal27.3g6.6g18.8g28.8g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)94g240kcal15.6g32.1g5.7g28.2g
Seesaminsiemen, kuorineen 94g635kcal25.3g6.5g54.6g11.6g
Leivinjauhe 47g83kcal2.4g17.8g0g0.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen118g847kcal1.2g1.2g94.1g0g
Oltermanni, perinteinen471g1694kcal117.6g0g136.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g12580kcal910.8g289.4g861.6g176.8g
Valittu annoskoko2800g6290kcal455.4g144.7g430.8g88.4g
Annoskoko puolitettuna1400g3145kcal227.7g72.4g215.4g44.2g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603