Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g467g2100kcal35.9g317.3g74.7g16.8g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)233g1470kcal0g0g163.3g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g933g2147kcal3.7g112g186.7g4.7g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g467g513kcal2.3g70g23.3g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)700g3577kcal31.5g399g238g49g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g19614kcal146.8g1796.6g1372g141g
Valittu annoskoko2800g9807kcal73.4g898.3g686g70.5g
Annoskoko puolitettuna1400g4904kcal36.7g449.2g343g35.3g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496