Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 898g3083kcal91.6g628.9g10.8g31.4g
Sokeri 16g64kcal0g15.8g0g0g
Leivinjauhe 40g69kcal2.1g14.9g0g0.2g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1185g316kcal39.1g36.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 474g595kcal52.1g1.2g42.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl178g1599kcal0g0g177.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g11452kcal369.8g1395g462.4g63.2g
Valittu annoskoko2800g5726kcal184.9g697.5g231.2g31.6g
Annoskoko puolitettuna1400g2863kcal92.5g348.8g115.6g15.8g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589