Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1202g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 100g75kcal13.1g1.1g0.4g6.9g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 48g425kcal0g0g48.1g0g
Kaurahiutale 160g600kcal23.2g91.3g11.7g16g
Pellavansiemenrouhe,Risetti128g641kcal31.9g42.7g36.9g36.4g
Mantelilastu (A la meira)100g601kcal24g6.6g54.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1042g3574kcal106.1g729g12.5g36.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g11829kcal396.6g1741.4g327.4g191.6g
Valittu annoskoko2800g5915kcal198.3g870.7g163.7g95.8g
Annoskoko puolitettuna1400g2957kcal99.2g435.4g81.9g47.9g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291640