Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 37g330kcal0g0g37.3g0g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Valkosipuli 11g12kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Paprika, punainen67g17kcal0.6g3.1g0.3g1.3g
Oregano, kuivattu 1.3g4.1kcal0.1g0.3g0.1g0.6g
Basilika, kuivattu 1.3g3.4kcal0.2g0.3g0.1g0.5g
Timjami 1.3g3.8kcal0.1g0.4g0.1g0.5g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Mustapippuri 2.7g7.5kcal0.3g1g0.1g0.7g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1067g213kcal13.9g32g2.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g667g167kcal8.7g28g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 267g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g267g805kcal50.7g0.5g66.7g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g267g427kcal5.6g10.1g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g4094kcal165.4g178.2g297g12.2g
Valittu annoskoko2800g2047kcal82.7g89.1g148.5g6.1g
Annoskoko puolitettuna1400g1024kcal41.4g44.6g74.3g3.1g
Arvot/100g100g73kcal3g3.2g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950