Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton1600g1712kcal369.6g0g24g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)800g1200kcal128g32g64g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)120g864kcal0g0g96g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g176g676kcal42.2g0g58.1g0g
Maustepippuri, annos 1g20g0.6kcal0g0g0.2g0g
Ruohosipuli 84g19kcal1.2g1.4g0.5g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g8943kcal1082g66.8g485.6g4g
Valittu annoskoko2800g4471kcal541g33.4g242.8g2g
Annoskoko puolitettuna1400g2236kcal270.5g16.7g121.4g1g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375153