Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 1324g785kcal129.9g39.7g5.3g0g
Sokeri 225g913kcal0g224.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai344g1205kcal41.3g244.4g7.2g10.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g27g106kcal0g26.2g0g0g
Suola, annos 3g6.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 874g1246kcal109.2g2.6g89.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g8511kcal560.8g1075.4g204.2g20.6g
Valittu annoskoko2800g4255kcal280.4g537.7g102.1g10.3g
Annoskoko puolitettuna1400g2128kcal140.2g268.9g51.1g5.2g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104