Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1369g4697kcal139.5g958.3g16.4g47.9g
Voi 248g1798kcal2.9g1g201.5g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g25g77kcal2.7g14.9g1.7g6.9g
Sokeri 211g855kcal0g210.4g0g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 136g194kcal17g0.4g14g0g
Hiiva 62g46kcal8.1g0.7g0.2g4.3g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 743g470kcal22.3g35.7g26g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g16276kcal385g2442.8g519.6g118.2g
Valittu annoskoko2800g8138kcal192.5g1221.4g259.8g59.1g
Annoskoko puolitettuna1400g4069kcal96.3g610.7g129.9g29.6g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403